Geen tijd voor je administratie?

Wij doen het voor jou. Jij focust op jouw werk, wij regelen dat jouw bedrijf administratief op rolletjes loopt. Klinkt goed? Vul je gegevens in, dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Uitbesteden wat jij wilt

Je btw-aangifte, bonnetjes verwerken, aangifte inkomstenbelasting. Kies zelf wat je door ons wilt laten doen.

Focus op wat jij goed kan

Of je nou dakdekker, timmerman of loodgieter bent, het liefst ben je met je handen bezig. Laat de cijfertjes maar aan ons over.

Vrije tijd = écht vrije tijd

Niet meer tot in de late uurtjes je bonnetjes verwerken of je BTW-aangifte doen. Want zeg nou zelf, je doet liever iets anders met die tijd, toch?

Overzicht zonder inspanning

Hou overzicht over je zakelijke administratie. Zo heb je met onze digitale tool altijd overzicht over wat er binnenkomt én wat de kosten zijn. Handig!

Kantoor Accounting Counts - Koninginneweg Hilversum

Wie zijn wij?

Administratiekantoor Counting Counts BV is een modern administratiekantoor in Hilversum, Zeewolde en Almere. Met onze vaste, voordelige maandtarieven verzorgen we de (online) boekhouding voor ZZP’ers zoals jij. 

Er gaat bij ons geen teller lopen als je belt, en er zijn geen andere verborgen kosten. Je betaalt elke maand hetzelfde. Wel zo duidelijk! Al beschikbaar vanaf €85,- per maand.

Wil jij je administratie ook niet langer zelf doen?

Wat we doen

Een greep uit de diensten die Counting Counts BV jou uit handen kan nemen.

Inrichten of opzetten van je financiële administratie

Financiële administratie opzetten of inrichten

Kan je administratie wel wat aandacht gebruiken? Wij nemen 'm onder de loep en richten 'm op een gestructureerde manier in zodat je altijd overzicht hebt over je financiële administratie.

BTW aangiftes ieder kwartaal geregeld

Ieder kwartaal BTW aangifte

We verwerken je in- en verkoopfacturen en zorgen ervoor dat je BTW-aangifte ieder kwartaal op tijd en zorgvuldig gedaan wordt. Zo voorkom je boetes van de Belastingdienst!

Aangifte inkomstenbelasting geen gedoe meer

Aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar is het weer een enorme klus: de aangifte inkomstenbelasting. Wij kennen de regelingen en voordelen, waardoor jij zo min mogelijk betaalt. Dat geeft een gerust gevoel.

Inzicht in je financiële administratie

Maandelijkse rapportage voor overzicht

We helpen je om grip te krijgen op je financiële administratie door bonnen te verwerken in onze digitale tool. Hiermee krijg jij met één druk op de knop inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat.

En meer!

Naast deze diensten, kun je bij ons terecht voor meer zaken om je financiële administratie op de rit te krijgen én te houden. Vul het formulier in, dan maken we een vrijblijvende afspraak. Zo hou jij tijd over om te doen waar jij echt energie van krijgt.

Wat onze klanten zeggen

“Door het abonnement van Counting Counts BV hoef ik me niet meer met cijfers bezig te houden. Het enige wat ik doe, is af en toe checken hoe ik ervoor sta. Verder kan ik gewoon doen waar ik goed in ben. Heerlijk! Ik had jaren eerder voor Counting Counts BV moeten kiezen.”
“De dames van Counting Counts BV denken altijd mee met mijn specifieke situatie. Ze weten wat voor mij belangrijk is en nemen dat altijd mee in hun advies. Eerlijk en persoonlijk.”

Geen bonnetjes meer verwerken op je vrije avond?

Wij helpen je om je avond weer terug te krijgen en te besteden zoals jíj graag wilt. Plan een vrijblijvende kennismaking in, we vertellen je graag meer!

Counting Counts administratiekantoor logo wit

Maak kennis met Accouting Counts

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.