Ondernemers zijn altijd druk. Druk met netwerken, kwaliteit leveren, geld verdienen. Helaas is niet altijd (snel) duidelijk of er wel geld wordt verdiend. Dan blijkt achteraf dat er wel hard is gewerkt maar dat er niets is verdiend. Vaak ligt de oorzaak in het feit dat er geen goed financieel beeld is van de organisatie. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is dan niet voorhanden. En juist dit is een must voor een goede bedrijfsvoering.

Administratiekantoor Counting Counts BV zorgt dat uw administratie up-to-date is. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf, dat zich tijdelijk of permanent bij uw bedrijf inzet om knelpunten op te lossen en uw organisatie flexibel wil laten inspelen op veranderingen die op u en uw bedrijf afkomen.

Of het nu met personeel, administratie of organisatie te maken heeft, het maakt niet uit, wij staan voor het doelgericht snel en adequaat oplossen van uw problemen tegen een betaalbare prijs.

Hierdoor heeft u op elk gevraagd moment direct de beschikking over de cijfers en resultaten van uw onderneming. Aan de hand hiervan kunt u inspelen op ontwikkelingen door op tijd de juiste beslissingen te nemen.

Het belang van onze klanten staat altijd voorop. Terugkoppeling van informatie is onze grootste zorg. Tevens bepaalt u welke zaken u uit handen geeft en welke u juist zelf wilt blijven doen. Op deze manier kunt u geld besparen doordat u zelf de hoogte van uw uitgaven bepaalt.